Riverty achteraf betalen in 2022 voor de kerst

Onlangs is bekendgemaakt dat Riverty in 2022, vóór Kerstmis, met terugwerkende kracht aan al haar klanten zal Riverty winkels betalen. Dit betekent dat als je op enig moment in het afgelopen jaar bij Riverty hebt gewinkeld, je je aankoop terugkrijgt!

Dit is geweldig nieuws voor iedereen die heeft gewacht op een terugbetaling van Riverty, en het is ook een mooi gebaar van het bedrijf tijdens de feestdagen. Als u van plan bent om in de toekomst bij Riverty te gaan winkelen, houd dit dan in gedachten en probeer het voor Kerstmis te doen, zodat u uw geld eerder dan later terugkrijgt.

In een recente blogpost kondigde Riverty aan dat het met terugwerkende kracht betalingen zal doen aan alle klanten die in december 2022 in zijn winkels hebben gewinkeld. De betalingen worden uitgekeerd in de vorm van een tegoed voor de volgende aankoop van de klant en worden automatisch toegepast bij het afrekenen.

Dit is geweldig nieuws voor shoppers die de decemberverkopen van Riverty hebben gemist, want zij zullen nu in staat zijn om enkele van de beste deals van het jaar in handen te krijgen. Dus als je van plan bent om in december boodschappen te doen bij Riverty, let dan goed op deze betalingen met terugwerkende kracht!

Na een lang en moeilijk jaar is Riverty verheugd aan te kondigen dat we onze medewerkers in 2022 voor Kerstmis een uitkering met terugwerkende kracht zullen geven. Deze betaling zal gebaseerd zijn op hun gewerkte uren in 2020 en zal in twee termijnen worden uitbetaald: één eind september en één eind december. We weten dat onze medewerkers dit jaar veel hebben opgeofferd en we hopen dat dit hen zal helpen tijdens de feestdagen.

Het lijkt erop dat Riverty in 2022 voor Kerstmis een retroactieve betaling zal doen aan hun klanten. Dit is geweldig nieuws voor degenen die hebben gewacht op een terugbetaling van het bedrijf.Riverty is de afgelopen jaren verwikkeld geweest in een aantal juridische problemen, maar het lijkt erop dat ze eindelijk hun zaken op orde krijgen. Laten we hopen dat deze uitbetaling het begin is van een nieuw tijdperk voor het bedrijf.

Riverty betaalt met terugwerkende kracht in 2021
“>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader